Answer:
Music is an art form which triggers our feelings in different ways. The soul of music comprises of rhythm, pitch, texture, timbre and dynamics. Music is used in different forms and in varied sectors and the results are beyond one’s own understanding.
It has already been proven that music can do much more than just lifting the spirits. There are different genres of music used for calming and relaxing our mind and senses. Music has become a major part in Chemotherapy centers and even in the Pregnancy wards. When slow and melodious music is played, it lowers the blood pressure thus slowing down the heartbeat allowing us to breathe normally and to calm the nerves.
Answer:
animals, they are also a living organisms . many humas eat them. i think that they should not eat them. if we talk about birds then any birds are not free to fly, many of us have locked them in the cage, half of the birds are losing their lives due to kite flying, pollution and many more and this is also caused by human beings. many of us are eating animals so that we can get protein, but thier life is not a game.
Explanation:
hp it helps you
Answer:
book: great expectations: pip
Explanation:
Pip, an orphan about seven years old he lives with his sister who abuses him. Pip dreamed of becoming a blacksmith like his kind brother-in-law, Pip never feels comfortable with himself and when he mingles among the wealthy, he decides that a life of privilege would be more beneficial to him.
Answer:
Can you describe spongebob or something, not tryna be funny.
Should You Work During the School Year?
article's main idea that working during the school
by Staff Writer Maryam Khan
year is beneficial?
1 Every Tuesday and Thursday, high school junior Kayla Morrison goes to a
local café--not to eat, but to work. For the last four months, she's been working
Getting a job as a teen tells potential future
at the café those two afternoons a week and every Saturday morning.
O employers that you have initiative, that is, the
2 Kayla is one of the many American high school students who work. In fact,
energy that's needed to do something.
around eighty percent of all high school students will have had some kind of job
by the time they graduate. But is working during the school year a good thing?
Let's find out
According to the U.S. Department of Education, Benefits
in 2007, 24.8% of 16-and 17-year-olds worked. 3 Kayla's friend Sergio Morales is a senior who works fifteen to twenty hours a
A slightly larger number worked 15
week bagging groceries. He says, "Per hour, the money doesn't sound like
much, but it adds up. I like being able to spend it on things I want to buy. And I
more per week than those worki
an am also saving a little to go to a community college next year."
15 hours
4 Sergio has named an obvious benefit of working-getting money in return for
Help
The best supporting detail for the idea that working during the school year is beneficial comes from paragraphs 3 and 4, where Sergio states that the money he earns from his job, though it may seem small, adds up and allows him to spend on his needs and save for college.
The detail from the passage that best supports the article's main idea that working during the school year is beneficial, can be found in the third and fourth paragraphs. Here, the writer mentions that Kayla's friend, Sergio Morales, who works fifteen to twenty hours a week, says that although the money per hour might not seem much, it still adds up. This allows him to spend on things he wishes to buy and also save for his community college next year. With this, he mentions another benefit of working, which gives us a clear and direct evidence that supports the central idea.
#SPJ11
Working during the school year can help students financially prepare for their future education.
The detail from the passage that best supports the article's main idea that working during the school year is beneficial is when Sergio Morales, a senior, mentions that he is saving money to go to a community college next year. This indicates that working during the school year can help students financially prepare for their future education.
#SPJ12
The detail from the passage that best supports the main idea that working during the school year is beneficial is found in paragraph 3, where Sergio mentions the financial benefits of working.
The detail from the passage that best supports the main idea that working during the school year is beneficial is found in paragraph 3. Sergio, a high school senior, mentions that although the money he earns from his job is not much per hour, it adds up over time. He also mentions that he is using the money to buy things he wants and that he is saving some of it for college. This detail highlights the financial benefits of working during the school year, which aligns with the article's main idea that working can be beneficial.
#SPJ2
it would be c and d, both are trying to convince people
It is an adjective to describe the word couple.
It is used as the subject noun of the sentence.
It is the active verb in the sentence.
It is an adverb modifying the verb swayed.
A participial phrase is a group of words that modify the subjects in sentences. The answer choice that best explains how the bolded participial phrase is used in this sentence is;
A participial phrase might at first glance look like a verb. But on closer observation, we can see that it modifies or describes the subject.
The participial phrase in the sentence above is; "dancing the tango."
This helps us to identify the particular couple being spoken of. It is descriptive in nature. So, option A is correct.
Learn more here:
Answer:
Adjective
Explanation:
I took the K12 test.